•  

       

       

       

       

       

       

       

        • KAMA 2022
          • KAMA 2022

            10. 4. 2022

            Výber futbalistov našej školy do 19 rokov sa zúčastnil pohára KAMA 2022.

            Futbalového turnaja saleziánskych stredísk zo západného Slovenska sa zúčastnilo 6 tímov. Víťazstvo obhajoval výber Žiliny SOŠ, ktorý doplnili ešte tímy Žiliny KŠK, Námestova, Bratislavy Mamateyovej, Banskej Bystrice a domácej Dubnice.

            Mesto ležiace pri rieke Váh je už tradične dejiskom KAMY – západu. Turnaj sa konal v mestskej športovej hale, v ktorej boli fanúšikovia svedkami nemalého množstva nevšedných situácií, vypätých emócií, ale i krásnych športových zážitkov. V základnej skupine si každý zmeral sily s ostatnými družstvami vo vzájomných zápasoch. Naši chalani skončili v skupine na štvrtom mieste, a tak hrali štvrťfinále s Bratislavou Mamatejkou. Vyhrali sme 1:0 a postúpili do semifinále, tam sme však podľahli Dubnici nad Váhom. Bojovali sme o 3. miesto, no Námestovo sme nezdolali a nakoniec sme skončili na 4. mieste.

            Štyri najlepšie umiestnené tímy sa kvalifikovali na celoslovenské futbalové finále KAMA CFF 2022 BB. Dubnicu a Banskú Bystricu doplnia tímy Námestova a Žiliny SOŠ spolu s tímami z KAMY – východ. Tešíme sa na všetkých od 06.05. – 08.05. 2022 na celoslovenskom finále KAMA 2022.

            Mgr. Miroslav Kaleta