•  

       

       

       

       

       

       

       

        • Ďalší úspešný GALS!
          • Ďalší úspešný GALS!

            10. 5. 2024

            My, dievčatá zo SJOROZY, sme sa zúčastnili ďalšieho dievčenského teambudingu - GALSu. Začiatkom mája sme prežili tri záživné dni v príjemnej chate Patúch, nachádzajúcej sa v krásnom prostredí.

            Prvý deň sme sa ubytovali, obzreli si chatu a pripravili spoločne chutnú večeru. Ďalší deň doobeda sme absolvovali tri prednášky, ktoré sa zaoberali otázkou ženstva, krásy a intimity. Mali ich pre nás pripravené externé lektorky a obohatili nás svojou odbornosťou. Poobede sme mali voľný čas a každá sme si vytvorili čas pre seba. Nechýbala jazda na traktore či leňošenie na hojdačke. Podvečer sme mali svätú omšu s donom Marekom Vaškom, ktorý nám tiež rozprával o dôležitosti úprimných vzťahov. Nasledovala chvíľka spoločnej hry a zdielania a potom sme sa už uložili do pohodlných vakov a počúvali rozprávanie maniny Zuzany. Jej svedectvo nás veľmi oslovilo, najmä to, ako sa vo viere dajú zvládnuť rôzne životné skúšky.

            Teambuilding sme uzavreli v posledný deň kreatívnymi dielňami. Šili sme ruksačiky, maľovali tašky a plietli košíky. Pomaly sme sa pobalili a vybrali domov. Bolo nám ľúto, že tento krásny čas končí. Ďakujeme Miške Štubňovej a pani učiteľke Aďke Tvrdej, ale aj ostatným lektorkám, že si odkrojili z času pre seba a venovali ho nám.

            Sofia, Anet, Lucka L., Lucka Ž., Naty (I. GDM)